Találjon munkát könnyen, gyorsan, biztonságosan!

Most szűnt meg  a munkahelye, már több hónapja nem talál munkát vagy elégedetlen a jelenlegi állásával?  Teljesen mindegy, a lényeg ugyanaz: változtatni szeretne a helyzetén. Erre kínálunk most Önnek egy rendhagyó lehetőséget, hogy munkaerő közvetítő foglalkozó ügynökségünk álláskeresőjeként megtegye a következő lépést a karrierépitésben, és elérje azt a sikert, amire mindig vágyott.
Igen, munkát szeretnék!

Mit jelent a munkaerő-közvetítés a gyakorlatban?

A munkaerő közvetítés egy olyan szolgáltatást jelent,  amelynek célja, hogy a munkát keresők és munkát kínálók a foglalkoztatásra irányuló jogviszony kialakítása céljából találkozhassanak a munkaerőpiac adta kereteken belül. 

Milyen előnyökkel jár az Ön számára mindez?

Ez a foglalkoztatási forma azért előnyös Önnek, mert:

profi szakemberek fognak azon dolgozni, hogy az Ön képzettségének, képességeinek, elvárásainak legmegfelelőbb munkát megtalálják.

Ez a foglalkoztatási forma azért előnyös Önnek, mert:

a munkaerő-közvetítő cég széleskörű üzleti kapcsolatai révén számos iparágban számos munkaadóval tart kapcsolatot, és naprakész információkkal rendelkezik, hogy hol, milyen munkaerőt keresnek.

Ez a foglalkoztatási forma azért előnyös Önnek, mert:

a munkaerő közvetítő cég folyamatosan kapcsolatot tart fenn Önnel, igy bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel azonnali segítségre számíthat tőlük. Ez a biztos háttér motiváltabbá és elégedettebbé teheti Önt. Támogatásukkal az első perctől kezdve - a kapcsolatfelvételtől egészen a munkaviszony megszűnése utáni új munkahelye megtalálásáig végigkísérik Önt.

Ez a foglalkoztatási forma azért előnyös Önnek, mert:

bármikor felkeresheti az ügynökséget munkaügyi kérdésekben - még akkor is, amikor a céget még nem szeretné tájékoztatni az esetleges kétségeiről.

Miért válasszon bennünket?

Cégünk szakemberei folyamatosan arra törekszenek, hogy kiemelkedő szerepet érjenek el a munkaerő kölcsönzők piacán. 
Olyan nagynevű termelő és gyártó cégekkel állunk kapcsolatban, amelyek számára elsősorban a munkájára igényes, kiváló szaktudással rendelkező, a hosszútávon gondolkodó munkaerőre van szükség. 
Bennünk megbízhat: mi csak teljesen bejelentett, hivatalos munkahelyeket kínálunk nálunk nincs “apróbetűs rész”, átláthatatlan, érthetetlen szövegezés a szerződésben 
Folyamatosan támogatjuk mindenben, munkatársaink a regisztrációtól kezdve a legideálisabb  munkahely kiválasztásán, az adminisztrációs teendők intézésén át az esetleges  munkahelyi problémák  megoldásáig segítik Önt.

A döntés joga az Öné!

Megszűnt a munkahelye, hosszabb ideje munkanélküli, vagy nem olyan munkát végez, amit szeret? Akkor itt az ideje, hogy változtasson! Keressen meg bennünket, és teremtsük meg együtt az új jövőjét!
Kapcsolat!
Minden jog fenntartva © Expressz munkaerő 2021 
Adatkezelési tájékoztató
apartmentstarusersmustachethumbs-up